Douchecabine kopen

Heb je een nieuwe douchekop of doucheset nodig? Of wil je een complete douchecabine of inloopdouche kopen? Doe dan hier inspiratie op en lees de tips voor het kopen van een douchecabine of doucheset.

Inloopdouchecabine of complete douchecabine

Wil je graag een inloopdouche met een regendouche of liever een afgesloten kitvrije douchecabine die in één keer geplaatst kan worden? Een inloopdouche is erg stijlvol en populair. Je waant je in een spa als je je badkamer betreedt. Je hoeft niet eens een hele grote badkamer te hebben voor een inloopdouche, als je de ruimte maar slim indeelt.

Een complete douchecabine is makkelijk te installeren. De douchewanden, douchekop en kranen zijn al aanwezig en je kunt de complete douchecabine kopen en in 1x installeren in je badkamer. Zo hoef je niet te kitten en de installatie is eenvoudig. Bij een inloopdouche daarentegen zul je de inbouw of opbouw douchekraan moeten installeren en los daarvan de douchewand monteren. Daarnaast heeft een complete douchecabine al een afvoer, terwijl dit bij een inloopdouche los moet worden aangeschaft en worden ingebouwd.

Doucheset vervangen of aanschaffen

Alleen de douchekop of doucheset vervangen? Je kunt kiezen uit diverse regendouches of voor een traditionele douchekop. Een beetje afhankelijk van je voorkeur en van de waterdruk. Je kunt hierbij kiezen voor een opbouw set of voor een inbouw set. Het installeren van een opbouw set is uiteraard eenvoudiger, maar een inbouw set staat veel luxer en moderner.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *